RÓLUNK

TEVÉKENYSÉGÜNK

Tervezés

Kivitelezés, Beszerelés

Termékek forgalmazása és beszerzése

Tanácsadás

Energiaaudit és
Energetikai Tanácsadás

 Cégünk 1997-ban alakult, annak idején még az M&M Kft – mint egyik leghíresebb Magyar Minőség- és Vezetési tanácsadó cég – marketing szaktanácsadó cégként. Amikor a M&M Kft felépítette a TTC-Group-ot, lassan teljesen átstrukturált a csoport és a marketing bekerült az M&M Kft alá, az ott indult energiával foglalkozó része pedig bekerült a Pannon-cégbe.

Az ország legkompetensebb energetikai szakembereivel és az M&M Kft által kötött szerződések jóvoltából hozzáértő, tapasztalt energiatermelő berendezésgyártókkal a háttérben a Pannon International Szolgáltató és Karbantartó (PISZK) Kft. tud biztosítani a vevőknek : egyedülálló és a vevői igényeire szabott energetikai megoldásokat: • helyzet felmérést és akár energetikai auditálást • szaktanácsadást • tervezést • berendezés kiválasztását és szállítás/üzembehelyezést • karbantartást Nekünk fontos, hogy a vevő egy ilyen szolgáltatást vagy fűtő/áramtermelő berendezést kapjon, amihez akár egy szakember is mondhatja hogy ez hosszútávú jó beruházás volt.

Hol lehet optimalizálni az Ön energiaszámláit, vagy, hogy mi lesz a döntő energiaadó berendezés, az legyen a szakemberei és az Ön közös döntése a végén, a minden, Pro és Kontra mérlegelés után. Forduljon hozzánk bizalommal ,kérdezzen minket, egy kérdés még soha nem volt buta, csak egy buta válasz alapján nagyon sok nem megfelelő energetikai megoldás lett realizálva – ezt szeretnénk megelőzni.

Kapcsolat

12 + 5 =

Budapest

+36 1 3060290

alf.martienssen@ttc-group.hu