GILLES

BIOKAZÁNOK

Miért pont a Gilles kazán?

KAZÁNOK

Bárki, aki fáskazánt vásárol, tudja, hogy az egy jövőbeli befektetés. Holnap is meg kell tudni felelni az EU-s gázemissziós előírásoknak. A hatásfoknak lehetőleg veszteségmentesnek kell lennie. 

A GILLES egyik fontos ismertetőjele a különösen robosztus felépítés valamennyi terméknél. Az ipari fűtőberendezésekkel szerzett nagy tapasztalatnak köszönhetően a maximális élettartam iránti elkötelezettség a kisebb, vastagabb falú acéllemezes kazánok esetében is megvalósul – az ügyfelek teljes mértékben ráhagyatkozhatnak a fáskazánokra. A kibocsátott gáz mennyisége és a kazán hatásfoka a kutatásba fektetett sok beruházásnak köszönhetően évekkel megelőzi versenytársait. A Gilles kutat, így az ügyfeleinek egy karbantartást nem igénylő rendszerük van, amely 10 év múlva is még modern.

 

A legegyszerűbb működés: A GILLES-nél a bonyolult be- és átállítások ideje lejárt. A magukért beszélő szimbólumok a Gilles touch-on és a legegyszerűbb használat a helyszínen, okostelefonon vagy tableten keresztül, lehetőséget adnak Önnek fűtőrendszerének figyelésére és vezérlésére például nyaralás közben is.  Egészen egyszerű. Ezen kívül a fenntartási költségek minimálisak, ha Önnek problémái adódnak, mi online is meg tudjuk azokat oldani.

Hogyan is működik?

Pelletkazánok és darabolt fás kazánok háztartások, sorházak számára vagy kisebb ipari létesítményekben ajánlottak.

Hívj minket bizalommal!
+36 1 3060290

Tanácsadás és tervezés: Az Ön lehetőségei szerint tervezzük meg berendezését. A fa- vagy pellet tároló közvetlenül a berendezés mellett vagy két helyiséggel távolabb található? Kézzel, BIG BAG-gel vagy egy automatikus csavaros töltéssel szeretne utántölteni? Mindenre van évek óta bejáratott megoldásunk.

HPK-RA 12,5-19,5 kW

Felhasználási javaslat: Lakóházak

Alkalmazható tülezőanyag

Pellet

 

Lakóházak

HPK-RA 30-160 kW

Felhasználási javaslat: Vállalatok, cégek, sorházak és központi fűtések

Helyzetre szabott adagolási megoldások

Alkalmazható tülezőanyagok

Pellet

 

Faapríték

Vállalatok, cégek, sorházak és központi fűtések

Kapcsolat

11 + 13 =

Budapest

+36 1 3060290

alf.martienssen@ttc-group.hu